MICRO-EXPRESSIE ANALYSE

Persoonlijk Leiderschap | Natural Empowerment | BodyMind Intelligence

Leer hoe je zenuwstelsel de fysieke bron is van kracht, vreugde en verbinding.

  • Wil je effectiever communiceren?
  • Lukt een samenwerking niet zoals je graag wil?
  • Twijfel je ergens over en wil je weten wat je dwarszit?
  • Heb je last van een onverwerkte emotie of angst?

​”Word je bewust van de micro-signalen in je gezicht en geef je persoonlijke ontwikkeling een boost. Verbeter je communicatie, krijg inzicht in je actie-reactiepatronen en leer neutraal waarnemen.”

​Maak dan een afspraak voor een Micro-Expressie Analyse. Middels korte videofragmenten gaan we direct naar de kern van je vraag. Na afloop van dit consult weet je welke oude patronen er spelen en heb je een eerste advies gekregen hoe hiermee om te gaan. Wanneer je hier dieper op in wil gaan maken we een vervolgafspraak.

The heart is in the face

De staat van je autonome zenuwstelsel laat zich aflezen in de micro-signalen in je gezicht. Ze vertellen je over beperkende patronen die rondom een vraagstuk actief zijn. Deze bedekken je authentieke ik en zijn verbonden met oude gevoelsherinneringen.

The heart is in the face

Micro-signaal analyse

Deze ultrakorte non-verbale signalen worden onbewust door je gesprekspartner opgemerkt en zorgen ervoor dat je communicatie niet zo effectief is als je zou willen. ​Door beeld voor beeld naar jezelf te kijken ontdek je wat je de wereld onbewust laat zien. Los van de woorden die je spreekt.

Gevoelsherinneringen

Oude gevoelsherinneringen zijn opgeslagen in het lichaam. Ze werken onbewust door in je (micro)mimiek, uitstraling, communicatie en handelen.

In een vervolgsessie maak je op een eenvoudige manier fysiek contact met de betreffende gevoelslaag. Vervolgens laat je je lichaam het werk doen. Oude gevoelsbeslissingen worden op lichaamsniveau verwerkt en omgezet naar nieuwe, meer authentieke besluiten.

 

Je gezicht, uitstraling en communicatie veranderen blijvend.

“De Micro-Expressie Analyse heeft ervoor gezorgd dat ik oude thema’s heb opgeruimd en heeft mijn uitstraling merkbaar veranderd. Een paar minuten filmen en een paar simpele vragen. ​Het leek zo eenvoudig. De informatie die mijn gezicht blijkt te geven is enorm waardevol.”