Training en Coaching

Persoonlijk Leiderschap | Natural Empowerment | BodyMind Intelligence

Leer hoe je zenuwstelsel de fysieke bron is van kracht, vreugde en verbinding.

Coaching Persoonlijk Leiderschap

Als coach begeleidt Dominique cliënten in veranderingstrajecten op het gebied van werk en persoonlijk leven. BodyMind Intelligence en het werken met een veerkrachtig zenuwstelsel als basis van persoonlijk leiderschap.

Coach de Coach

Coaches en trainers met persoonlijk leiderschap en transitiecoaching als werkgebied kunnen terecht voor supervisie, training en verdieping met als focus Natural Empowerment, Emotioneel Lichaamswerk, BodyMind Intelligence en Micro-Expressie Analyse.

Ondernemerscoaching

​Voor ondernemers heeft Dominique een individueel traject Personal Coaching, Concept- en Bedrijfsontwikkeling ontwikkeld. Hierin combineert ze een jarenlange commerciële ervaring met persoonlijk leiderschap en Natural Empowerment.

Micro-Expressie Analyse

Een non-verbale microsignaal video-analyse kan dienen als vertrekpunt of ter ondersteuning van een supervisie en coachingtraject. Deze analyse kan ook apart worden aangevraagd om direct inzicht te krijgen in een concreet communicatie-, werk- of relatievraagstuk.

Jaartrajecten

Dominique verzorgt jaartrajecten op het gebied van Natural Empowerment en BodyMind Intelligence als grondslag voor persoonlijk leiderschap.

 

 

Training op Maat

Groepstrainingen op maat voor het bedrijfsleven en de zorgsector. Dominique begeleidt teams op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en teambuilding.