REFERENTIES

Persoonlijk Leiderschap | Natural Empowerment | BodyMind Intelligence

Dankzij jouw vasthoudendheid ben ik veel verder gekomen dan bij andere coaches.

Je hebt me geleerd om te voelen wat de dingen die ik doe, privé en in mijn werk – voor invloed hebben op mijn systeem. Voor iemand die dit ruim veertig jaar niet heeft gedaan voelt dit bijzonder. Met deze nieuwe kwaliteit heb ik keuzes kunnen maken die ik niet voor mogelijk hield.

Bouke

Zelfstandig Delivery & Projectmanager ICT en Reisleider Wildlife

Op een heldere en vlotte manier heb je mij geleerd de complexe theorie van de neurowetenschappen in verbinding te brengen met het zelf ervaren.

De cursus geef je met veel passie en enthousiasme en je biedt een veilige setting in een prettige omgeving. Op een heldere en vlotte manier heb je mij geleerd de complexe theorie van de neurowetenschappen in verbinding te brengen met het zelf gaan ervaren, waarbij er alleen maar steeds meer te ontdekken valt en ik een hele nieuwe taal aan het leren ben om oordeelvrij te benoemen wat ik voel.

Het heeft me bewuster gemaakt van mijn gevoelens en emoties. Dat is wat deze cursus ook brengt: door het leren voelen zonder oordeel wordt het steeds gemakkelijker om met lastige situaties om te gaan. Aan de andere kant word ik me ook bewuster van minder fijne gevoelens en dat roept vragen op of ik wel ‘goed bezig ben’, ‘goed zit’, of anderszins misschien iets wil veranderen.

De individuele coachingsessies vind ik hierbij een belangrijk onderdeel, onmisbaar eigenlijk, waarbij je met heel veel geduld helpt volledig te laten ervaren wat er is. Om het zelf toe te leren passen is nog best een heel proces!

Sienna

bedrijfsarts

De Micro-Expressie Analyse heeft ervoor gezorgd dat ik oude thema’s heb opgeruimd. Mijn uitstraling is merkbaar veranderd.

Een paar minuten filmen en een paar simpele vragen. ​Het leek zo eenvoudig. De informatie die mijn gezicht blijkt te geven is enorm waardevol. Al pratend en kijkend komen er herinneringen boven die ik weggestopt had. Bij die herinneringen horen gevoelens die ik eerder nonchalant van tafel veegde. Nu mijn gezicht ze zo duidelijk laat zien, ontkom ik er niet aan ze daadwerkelijk te doorvoelen.

Je hebt me zorgvuldig stap voor stap meegenomen in deze signalen die mijn autonome zenuwstelsel gaf en nog steeds geeft. Dit gaf mij de veiligheid en moed om erin te duiken en zonder mening te voelen wat er speelde. Je floot me terug als ik (onbewust) ergens overheen stapte en zorgde er zo voor dat ik doordrong tot wat er echt speelde.

Gecombineerd met je heldere uitleg over het autonome zenuwstelsel hebben deze paar sessies ervoor gezorgd dat er van alles ging verschuiven. Ik luister beter naar wat mijn systeem nodig heeft en dit te eren in plaats van geweld aan te doen. Deze  videoanalyse is een bijzonder(e) (en) magische manier gebleken om de signalen van mijn systeem beter te begrijpen. Dank je wel voor dit enorme cadeau! It gave me the courage to feel everything.

Madelon

Kandidaat-Notaris en Coach/Trainer voor Juridische Professionals

Met je doortastende en stevige manier van werken, heb je mij enorm geholpen mijn pad als ondernemer weer te vinden.

Als ervaren ondernemer weet je wat je wilt, welk traject je voor ogen hebt en hoe dat dan moet… Tenminste, zo is het vaak, maar niet altijd. Ook ondernemers zoeken weleens naar hun eigen pad.  Mijn passie om te ondernemen en nieuwsgierig te zijn, is er weer volop. Nu met mijn eigen koers en nieuw elan.

Ben

Ondernemer Vastgoed- en Gebiedsontwikkeling

Leven met twee voeten stevig op de grond, ontspannen meebewegen met wat er op mijn pad komt en mijn kunstzinnige creativiteit ontplooien – alles wat ik zocht verbindt zich vanzelf door jouw training en coaching.

Door te werken met mijn eigen lijf als leidraad, hoe mooi is dat. Door het steeds fijngevoeliger waarnemen van de signalen die mijn lijf afgeeft word ik mij bewust van patronen en triggers en tegelijkertijd leer ik deze herijken. De dingen waar ik tegenaan loop in het ontplooien van mijn creativiteit hebben parallellen met mijn dagelijkse werk- en privéleven. Het werken aan het ene heeft daardoor ook zijn uitwerking op de andere vlakken. Die combi weet jij op een respectvolle en vreugdevolle manier te maken. Wie wil nu niet zijn eigen lijf beter leren kennen en inzetten voor zichzelf!

Sietske

Zelfstandig Ondernemer Tuinbouw

Ik heb in mijn werk ruimte gemaakt voor mijn creativiteit waar ik eerder meende dat dit niet kon. Mijn daadkracht en betrokkenheid zijn sterk toegenomen. Mijn leven is een stuk leuker en eenvoudiger geworden!

Door jouw begeleiding heb ik leren voelen welk deel van mijn lichaam aandacht vraagt en hoe ik kan onderzoeken wat het nodig heeft. Hierdoor kan ik mijn staat van zijn in het moment accepteren en er een stuk gemakkelijker mee omgaan. De sessies zijn pittig, maar door je fijngevoelige afstemming en doortastendheid word ik hier uitstekend doorheen geleid.

Marko

ICT-Technicus Zorgsector en zelfstandig ondernemer FoodBeleving

Ik ben zuiverder in contact met mezelf en de ander. Dit is te zien in de films die ik maak.

Door jouw coaching en trainingen heb ik meer helderheid in mijn waarneming en ben ik meer in contact met mijn lichaam. Ik heb inzicht gekregen in mijn kindpatronen en hoe deze mijn waarneming en ervaringen beïnvloeden. Dit gaf me een belangrijke sleutel tot neutraal waarnemen, het bevrijden van mijn wezenlijke zelf en het oprecht spreken van de taal van mijn hart. Dit is zichtbaar in mijn films en geeft veel meer ontspanning en plezier in werk en privé!

Manon

Zelfstandig Film- en Documentairemaakster

In plaats van harmonie buiten mezelf te zoeken leer ik deze in mezelf te verzorgen. Hierdoor maak ik nieuwe keuzes.

Bij jou leer ik mijn denken en voelen precies waarnemen en opgebouwde spanning loslaten. Dit geeft meer helderheid en maakt dat ik dichtbij mezelf kan blijven in de turbulente periode van mijn scheiding. Zo kan ik rustig koershouden. Ik leer oude strategieën in mezelf doorzien waardoor ik nieuwe keuzes kan maken, vanuit mijn hart in plaats vanuit mijn hoofd. Allemaal winst in deze spannende tijd.

Daniëlle

Zorgmedewerker