OPLEIDING EMBODIMENT COACH

blogs & vlogs
Meer over de opleidingPraktische info
Sweet zone of play

Sweet zone of play

Spelen is een gave waarmee we allemaal zijn geboren. Kijk naar een baby die jouw blik zoekt en lacht, een peuter die eindeloos zandgebakjes maakt en ze met haar schepje weer vrolijk kapot slaat. Of een vijfjarige spring-in-het-veld die roept: ‘wie er het eerst is!’ en wegstormt. Spelen is ons aangeboren.

Hoe komt het dan dat we het richting volwassen worden steeds minder gaan doen?

Lees meer
Fawning: te kort door de bocht

Fawning: te kort door de bocht

Fawning. Ik zie het begrip steeds vaker voorbij komen in posts over werken met het autonome zenuwstelsel. Posts met verschillende uitleg en een wisselende mate aan nuancering.

Tijd om hier eens dieper in te duiken.

Lees meer
De taal van ons lichaam

De taal van ons lichaam

“Zo!” Ik klap mijn laptop dicht. Het programma voor het komende lesblok van de Opleiding tot Embodiment Coach is klaar. Tot-op-het-kwartier uitgeschreven hè. Wat ben ik op dit moment tevreden met mezelf 😄

Komend blok gaan we ons verdiepen in het werken met onze opgeslagen survival stress. Hoe dit -vaak zonder dat we het in de gaten hebben- doorwerkt in ons dagelijkse doen en laten. En hoe onze lichaamstaal ons hierin de weg kan wijzen.

Lees meer

Vlogs

In deze vlog vertel ik je over Embodiment Coaching, waarom ik koos voor de naam Embodiment én over de rol van het autonome zenuwstelsel hierin.

START 2 SEPTEMBER 2024